Jyväskylässä on mistä valita

Meillä kieliä opiskellaan kansainvälisessä ympäristössä ja vaihto-opiskelupaikkoja löytyy Baltiasta Barbadokselle. Opintojen vastapainoksi Jyväskylästä löytyy harrastusmahdollisuuksia ja kulttuuria stand upista suunnistukseen!

Jyväskylän yliopiston kieli- ja viestintätieteiden laitoksella on tarjolla neljä kielten tutkinto-ohjelmaa niille, jotka eivät ole vielä opiskelleet yliopistossa.

• Valitse kielten aineenopettajan tai suomen kielen ja kirjallisuuden aineenopettajan tutkinto-ohjelma, mikäli toiveissasi siintävät kieliin liittyvät opetus- tai koulutustehtävät.

 

• Valitse kieliasiantuntijan tai viittomakielen asiantuntijan tutkinto-ohjelma, jos olet kiinnostunut työskentelemään eri aloilla kielen, viestinnän ja kulttuurin työtehtävissä.

 

Mikäli olet jo opiskellut yliopistossa (kandidaatintutkinnon), voit hakea suoraan Kieli muuttuvassa yhteiskunnassa -maisteriohjelmaan, Suomen kielen ja kulttuurin maisteriohjelmaan tai Viittomakielen asiantuntijan maisteriohjelmaan. Alla olevista linkeistä pääset lukemaan ohjelmien tarkemmat kuvaukset Opintopolusta.

 

 

Muita opintoja

Kieli- ja viestintätieteiden laitos tarjoaa opintokokonaisuuksia myös espanjan, italian, japanin, latinan ja slovakin kielissä.

Kielitaitoasi voit kartuttaa myös Kielikeskuksessa, jossa voit opiskella lähes 20 eri kieltä, esimerkiksi unkaria, kiinaa, arabiaa tai portugalia. Kielikeskuksessa voit aloittaa kieliopintosi aivan alkeista.

Näiden lisäksi Jyväskylän yliopistossa on tarjolla lähes sata muuta oppiainetta, joiden avulla voit koota omannäköisen tutkinnon. Kurkkaa valikoima!

Aava & BangJyväskylässä on mistä valita